Hvem er vi?

Maler i Taastrup

Hos Maler Mette ApS, din betroede maler i Taastrup, tilbyder vi et omfattende udvalg af malerarbejde til både private boligejere og erhvervskunder. Vi dækker alt fra traditionelt malerarbejde til specialiseret facaderenovering og spartelarbejde. 

Uanset hvilken type malerarbejde du har brug for i Taastrup eller omegn, er vores dygtige team af veluddannede malere klar til at levere kvalitetsarbejde. Vores eksperter har indgående kendskab til branchen og er dedikerede til at opfylde dine behov.

Et hold af eksperter

Medarbejderne hos Mette Maler er faglærte malere

God service

Vi rådgiver alle vores kunder, så de får det bedste resultat

Kontakt os

Har du brug for hjælp til et projekt, så kontakt os gerne, så kommer vi med vores faglige vurdering

Vores kunder kan regne med os

Med mange års erfaring indenfor indendørs og udendørs malerarbejde i Taastrup har vi haft glæden af at transformere mange forskellige steder såsom hjem, sommerhuse, virksomheder og institutioner. Om dine vægge trænger til en ny farve, eller om facaden på din virksomhed behøver en fornyelse, er vi klar til at assistere. Vi tilbyder kompetent rådgivning om facadebehandling for at hjælpe dig med at opnå det ønskede udtryk.

Vi prioriterer god kommunikation og forståelse mellem os som malere og dig som kunde. Vi lytter derfor opmærksomt til dine ønsker og bestræber os på at opfylde dem optimalt. Gennem hele processen får du rådgivning fra vores erfarne team, så du kan træffe informerede valg angående materialer og farver. Vores mål er, at det endelige resultat lever op til dine forventninger.

asian couple choosing wall color 2022 02 04 02 25 47 utc min scaled - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler
Untitled design 3 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Spartelarbejde

Untitled design 2 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Indendørs malerarbejde

Untitled design 4 - maler i taastrup - Maler i Taastrup - Mette Maler

Udendørs malerarbejde

Malerarbejde i Taastrup - vi sikrer et godt resultat

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på de håndværkere, der arbejder i dit hjem. I den forbindelse behandler vi dit hjem med den største respekt og sørger for at efterlade det pænt og ryddeligt. Når du vælger os som din maler i Taastrup, kan du forvente et professionelt udført stykke arbejde af høj kvalitet.

Indendørs og udendørs malerarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder spartelarbejde, samt både indendørs og udendørs malerarbejde. Vores team stræber efter høj faglighed og yder kompetente håndværksløsninger, som holder. Vi sætter stor pris på at levere solidt og holdbart håndværk.

Når vi går i gang med en opgave, sikrer vi os altid, at kunden er informeret om, hvad der skal ske, og hvorfor det er nødvendigt. Med vores omfattende viden sikrer vi, at vi opnår de bedste resultater baseret på de anvendte materialer og overfladens tilstand.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dine behov, eller hvis du ønsker et konkurrencedygtigt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt her i Taastrup.